Mama Teckel kan niet genoeg krijgen van 5 schattige baby eendjes


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Mama Teckel kan niet genoeg krijgen van 5 schattige baby eendjes”

Soms zou je bij jezelf denken dat verschillende diersoorten niet met elkaar om zouden kunnen gaan.

Maar daar kan je je soms zeker om vergissen! Het blijft ons namelijk verbazen hoeveel dieren het wel met elkaar kunnen vinden. Dat is ook het geval in deze video. 

eendjes-opvoeden

In eerst instantie zie je namelijk hoe er vijf schattige baby eendjes worden geboren.

Je ziet hoe ze uit het ei breken en hun weg het leven in banen. Maar daar blijft het niet bij je ziet namelijk hoe een moeder teckel de zorg op zich neemt over de baby eendjes. Zij gaat de eendjes namelijk opvoeden.

Ze waakt over de beestjes alsof het haar eigen kinderen zijn. Een match made in heaven. Je ziet hoe dieren ondertussen al helemaal op elkaar zijn ingespeeld. Zonder elkaar, zullen ze ondertussen niet meer kunnen!      

eendjes-opvoeden-2

Zo zie je maar weer dat verschillende diersoorten het maar al te goed met elkaar kunnen vinden.

De eendjes lijken goed op hun gemak te zijn bij de teckel. Ook al is zij natuurlijk vele maten groter dan de baby’s zelf.

Maar hierdoor speelt haar moederinstinct omhoog en begint zij nog beter voor de beestjes te zorgen. Erg aandoenlijk om te zien!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Loulou & Friends

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts