Koppel laat auto deur openstaan ​​en verwaarloosd zwerfhondje komt binnen en wordt geadopteerd


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Koppel laat auto deur openstaan ​​en een zwerfhond komt binnen en wordt geadopteerd”

Soms kun je vervelende situaties ombuigen door zelf initiatief te nemen. Dit is precies wat deze zwerfhond deed toen hij de auto in sprong bij mensen die hij nog nooit had gezien. 

In maar 2019 reed Bill Shver naar huis in Missouri na een korte virstrip. Op een gegeven moment moest hij er nodig plassen en maakte hij een tussenstop ergens langs de weg.

Hij moest alleen plassen en wilde zijn weg snel vervolgen, daarom liet hij de motor draaien en zijn autodeur open.zwerfhond-adopteren-2

De beslissing om zijn deur open te laten, heeft uiteindelijk het leven van een zwerfhond totaal veranderd. 

Op het moment dat Bill op het toilet was, sprong een zwerfhond op de passagiersstoel en ging heerlijk liggen. Even later kwam Bill terug van het toilet en schrok hij zich in eerste instantie een hoedje. Bill is een echte hondenliefhebber en had thuis drie honden.

Hij zag dat de hond erg hongerig was en daarom besloot hij haar wat eten. Toen hij naar de hond keek, werd hij verliefd op haar en stuurde hij een foto van de hond naar zijn vrouw, Angela. Hij vroeg haar of hij de hond mee naar huis kon nemen en Angela antwoordde meteen met een ja.

zwerfhond-adopteren

In de auto bedacht Bill een naam voor de hond en dat werd River. Eenmaal thuisgekomen, kwamen Angela en de zoon van Bill meteen naar de auto om River te begroeten.

River voelde zich erg veilig in de auto en weigerde om hem te verlaten. De hond was niet van plan om zelfstandig de auto te verlaten, dus tilde Bill haar op en bracht haar naar de achtertuin. 

Uiteindelijk hebben ze de lieve zwerfhond geadopteerd en is haar leven verandert van een grote ellende naar leven in een paradijs.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Slideshow of Animals

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts