Drone laat honderden zakken gratis wiet in de stad vallen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Drone laat honderden zakken gratis wiet in de stad vallen”

Dit is iets wat je waarschijnlijk nog nooit hebt meegemaakt, namelijk: wietregen!

In Tel Aviv werden er onlangs honderen zakjes wiet uit de lucht gestrooid. Een drone loosde namelijk pakketten van wat eruitzag als cannabis op een centraal plein in Tel Aviv.

Dit gebeurde nadat activisten de drug in Israël wilden legaliseren, zij beloofden dan ook gratis wiet uit de lucht gooien op sociale media.zakken-gratis-wiet

En belofte maakt schuld. Dus zo gezegd, zo gedaan! Twee heren zijn opgepakt, die de drone bestuurde. De politie uit Israel was namelijk bang dat er gevaarlijke stoffen in de drug zouden zitten. In Isarel is wiet toegestaan op een medische manier.

Je mag deze drug niet nuttigen voor ‘plezier’. Er moet een goede verklaring voor zijn, wil je dit spul tot je mogen nemen.

zakken-gratis-wiet-2

Daar zijn de mannen het niet mee eens en daarom besloten zij gratis zakken met wiet de lucht uit te gooien.

In de video zie je hoe mensen op het plein op de zakjes afrennen en het in hun zakken doen. Alles wat niet mag, is natuurlijk een stuk leuker!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Reuters

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts