Dokter verlost baby 25 jaar nadat hij zijn moeder had verlost in hetzelfde ziekenhuis


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Dokter verlost baby 25 jaar nadat hij zijn moeder had verlost in hetzelfde ziekenhuis”

Artsen zijn er om ons te helpen. Ze maken ons beter of geven ons advies. Ook helpen zij ons bijvoorbeeld tijdens een bevalling. In deze video zie je een bijzondere arts die twee familieleden ter wereld heeft gebracht. Namelijk eerst de moeder en 25 jaar later weer haar baby.

baby-verlossen

Dr. Bryan Cox van het Methodist Hospital in San Antonio, Texas hielp tijdens de bevalling toen Lauren Cortez op 23 maart 1995 op de wereld werd gezet. En nu beviel zij 25 jaar later van haar zoon. Ook tijdens deze bevalling van Dr. Bryan Cox aanwezig.

Hij heeft dus twee generaties ter wereld gebracht uit dezelfde familie. Dat is nog eens een mooie gedachtegang vinden jullie niet. Lauren wilde dat Dr. Bryan Cox haar arts werd omdat haar moeder vol lof over hem sprak. Dit maakte haar fan van de dokter. 

baby-verlossen-2

Het werd een cirkel toen Lauren op 26 Juli 2020 beviel van haar zoon Logan, door middel Dr. Bryan Cox. Direct nadat haar zoon was geboren, begon de dokter “happy birthday” te zingen voor de pasgeboren baby.

De moeder van Lauren vertelde dat de dokter ook voor haar “happy birthday” had gezongen, toen zij werd geboren. Dr. Cox zegt dat beide bevallingen goed zijn verlopen en dat hij blij is dat hij hier deel van heeft kunnen uitmaken. Wij snappen dat wel, want het is zeker een bijzonder en een mooi verhaal! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: GMA

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts