Boer wiegt baby-ezel in slaap terwijl hij zachtjes zingt ‘What the World Needs Now is Love’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Als je denkt echte liefde gezien te hebben, dan moet je ook zeker naar deze video kijken. In deze video zie je hoe een boer een baby-ezel in slaap wiegt. Wij weten zeker dat je vandaag geen schattigerige  beelden gaat tegenkomen! Ga er dus lekker voor zitten en kijk goed!

ezel-in-slaap-wiegen-2

Dit is gewoon wat je moet zien: een boer uit Ohio zingt een baby-ezel in slaap. Het is zo schattig, deze beelden gun je iedereen om te zien! De boer zingt het ezeltje in slaap en de ezel lijkt compleet weg te vallen in zijn armen.

Het voelt zo fijn en vertrouwd bij de man, dat de ezel zich op dat moment geen betere plek kon inbeelden. Ook de boer lijkt tevreden met de situatie en blijft lekker doorzingen voor de ezel.

Op deze beelden kan je nou echt zien dat het om ware liefde gaat. De liefde die een mens kan hebben voor een dier, en andersom. 

ezel-in-slaap-wiegen

Wij vragen ons altijd af, wat moet je doen om zo’n goede band te kunnen krijgen met een dier. Maar waarschijnlijk is dat gewoon net zo makkelijk als dat je het jezelf maakt.

Wees goed voor elkaar, geef elkaar veel aandacht en de band zal vanzelf komen. Het kost tijd, maar dan heb je ook wat.

En geldt dat niet voor alles in het leven? Investeer in iets en we kunnen je bijna garanderen dat de uitkomst geweldig zal zijn. Net zoals deze onwijs schattige beelden! Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen!

Beeld Autoriteit: Storyful | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts