Papa zegt dat het tijd is om te bidden en het babymeisje doet meteen mee


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Op deze wereld zijn er veel geloven die er kunnen worden uitgeoefend. Veel mensen vinden steun in het geloof en maken hier dan ook graag ruimte voor in hun leven.

Ook zijn er genoeg mensen die misschien nergens in geloven, deze mensen komen ook helemaal tot hun recht.

Het is voornamelijk belangrijk dat iedereen elkaar in zijn eigen waarde laat en laat doen waar diegene zich goed bij voelt. Dat zie je namelijk ook in de volgende video. 

tijd-om-te-bidden

Op deze beelden zie je hoe een babymeisje van pas 20 maanden oud mee bidt met haar ouders. Voor veel mensen is het een gewoonte om voor het eten te bidden.

Hier danken zij hun god voor een nieuwe dag en het eten wat voor hen staat bijvoorbeeld. Hier zie je hoe het kleine meisje aandachtig met haar ouders mee bidt.

Ze knijpt haar ogen stevig vast en houdt de handen van beide ouders goed vast. Na het gebed roept ze enthousiast “amen”!

Hierna gaat het gezin gezamenlijk met elkaar eten en genieten zij samen van het avondmaal. 

tijd-om-te-bidden-2

Haar ouders zijn onwijs trots op de jonge meid. Ze is zo jong en dan al zo enthousiast mee bidden. Dat is waarschijnlijk een droom voor veel ouders die gelovig zijn.

Ze willen haar het geloof meegeven, maar niet opdragen. Het is aan haar de keus, waar ze wil staan en gaan in het leven.

Dat is een prachtige gedachtegang achter het geloof. Ook wij vinden het mooi om te zien. Zo jong en dan al zo enthousiast over iets kunnen zijn, met zoveel waarde.

Het is een prachtige video, met een grote boodschap!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: John Incorvaia

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts