Bekijk het moment van baby als ze voor het eerst proeft wat ijs is


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Iedereen heeft wel lievelingseten. Dat is het eten waar je jezelf nou echt gelukkig mee kan maken.

In deze video zie je hoe een klein meisje haar nieuwe lievelings eten heeft ontdekt! En het is te hilarisch voor woorden! 

Je ziet in deze video hoe een baby meisje voor het eerst ijs proeft. Ze neemt een klein likje van het ijsje van haar vader.ijs-proeven

Zoals je zelf kan zien, zie je in haar ogen wanneer ze het ijs proeft. Ze geeft een daadwerkelijke reactie af!

En zo te zien is ze onwijs te spreken over het ijs, want een seconde later probeert ze het hele ijsje in haar mond te doen.

Ze grijpt de bol bij haar hand en probeert het gehele ding in haar mond te krijgen.

Haar ouders hadden deze reactie niet verwacht en beginnen spontaan te lachen. De beelden zijn hilarisch! 

Het lukt haar ouders maar niet om haar van het ijs af te krijgen. Nu ze het voor het eerst heeft geproefd, lijkt ze haar lievelings dessert gevonden te hebben.

ijs-proeven-2

Gek is het niet, want, ja wie houdt er nou niet van ijs? Heerlijke verkoeling na een lekker diner, de perfecte afsluiting!

Het meisje is in ieder geval fan en wij weten zeker dat er nog velen ijsjes zullen volgen.

De ijsjes zullen voortaan niet meer veilig zijn in de handen van haar vader en moeder, en daar zullen zij mee moeten leven. Geen koekie monster maar een ijsjes monster!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: GMA

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts