Na 10 jongens te hebben gekregen, bevalt deze moeder eindelijk van een dochtertje


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Na 10 jongens te hebben gekregen, bevalt deze moeder eindelijk van een dochtertje”

Als je echt iets wilt dan moet je het net zo lang blijven proberen tot het eindelijk lukt.

Soms kost het enorm veel moeite, maar als het dan voor elkaar is, kan je je geluk niet op. Dat hadden deze man en vrouw ook toen ze na 10 jongens eindelijk een meisje kregen. 

dochtertje-krijgen-2

Alexis Brett beviel drie jaar geleden van haar tiende zoon, Rothagaidh. Dit maakte haar de eerste moeder in Groot-Brittannië ooit met tien jongens op rij. Vorig jaar kwam er echter een hele grote verrassing toen Alexis beviel van een meisje.

Op 39-jarige leeftijd had ze eindelijk gekregen waar ze zo lang op heeft gewacht en nu is het gezin volgens haar helemaal compleet. Alexis heeft er heel veel voor over gehad, want als je alles uit gaat rekenen is ze in de afgelopen 19 jaar maar liefst 8 jaar zwanger geweest. 

De oudste van het gezin is nu 18 en de jongste is bijna een jaar oud. Alexis heeft altijd graag een meisje gewild, maar is altijd erg blij geweest met iedere zoon. Het mooiste aan deze zwangerschap was dat het helemaal niet gepland was. 

dochtertje-krijgen

Het gezin heeft het heel goed voor elkaar, maar krijgt veel commentaar van vreemden. Ze beweren dat het gezin leeft van geld via een uitkering, maar dit is helemaal niet waar. De vader, David, heeft een hele goede baan met een hoog salaris, waardoor ze niet eens in aanmerking komen voor volledige kinderbijslag. 

Alexis is huismoeder en gezien haar taken is dit nog zwaarder dan een fulltime baan. In totaal stofzuigt ze zeven keer per dag en doet ze 49 wasbeurten per week. Ze is een harder werker, maar wilt snel weer terug naar haar oude baan als fitness instructeur. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: YouTube

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts