2-jarige leidt politie naar worstelende moeder die met 6 kinderen ontsnapte aan misbruik


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “2-jarige leidt politie naar worstelende moeder die met 6 kinderen ontsnapte aan misbruik”

Door het dappere gedrag van deze 2-jarige kan haar moeder nu in alle rust leven zonder bang te hoeven zijn voor nog meer pijn. 

Officieren Reneeshia McIntyre en Delia Pesina beantwoordden in juli 2020 een telefoontje van een 2-jarige uit een appartementencomplex in Old East Dallas.

Het kind nodigde de officieren uit om langs te komen en vanaf dat moment begon de moeder met hun te praten.

reddingsactie-2

De moeder vertelde dat ze getrouwd is met een enor gewelddadige echtgenoot. Op een gegeven moment was ze helemaal klaar met het geweld en is ze met haar 6 kinderen gevlucht. De kinderen zijn allemaal jonger dan 11 jaar. 

Delia vroeg vervolgens aan de vrouw of ze al lang in dit appartement woonde. De vrouw antwoordde met een paar maanden en dat was erg opmerkelijk te noemen. In het huis stonden namelijk helemaal geen meubels.

Op het moment dat de agenten in de woning kwamen, was de moeder piepschuim platen aan het wassen. Delia en Reneeshia vertrokken even later, maar waren allebei overtuigd dat ze nog een keer terug zouden komen met hulp. 

reddingsactie

De vrouwelijke agenten stelde aan hun collega’s voor om geld in te zamelen, zodat ze in staat waren om spullen te kopen voor het gezin. Iedereen van het bureau vond het een geweldig idee en zo werd er al snel een aanzienlijk bedrag bij elkaar verkregen.

Daarvan konden bedden, matrassen, lakens, kussens, meubels en allerlei andere spullen van gekocht worden. Na deze spullen bleef er nog 250 dollar over en hiervan werd allerlei voedsel gekocht. 

Deze reddingsactie maakt het leven van dit gezin een stuk draaglijker. Deze zeven personen zijn de dupe van het gewelddadige handelen van een man. Het is niet te geloven dat iemand dit zijn vrouw en kinderen aan kan doen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS DFW

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts