Man is getrouwd met 107 vrouwen en heeft 185 kinderen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Maak kennis met de man die getrouwd is met 107 vrouwen heeft en 185 kinderen”

Deze Nigeriaanse man heeft meer dan 97 vrouwen en hij zal ook niet stoppen met trouwen tot hij komt te overlijden. 

Mohammed Bello Abubakar, beter bekend als Baba Massaba, was getrouwd met 107 verschillende vrouwen, maar is nu weer op zoek naar nieuwe vrouwen waar hij mee kan trouwen, omdat hij heeft besloten om van tien vrouwen te scheiden.

meerdere-vrouwen

De beste man ziet zijn levensstijl als een ‘goddelijke roeping’ en daarom zit hij ook zeker niet stil. Hij heeft in totaal al meer dan 185 kinderen verwerkt en veel van zijn kinderen heeft hij overleefd. 

Mohammed woont in de stad Bida, dit ligt in een centrale staat in Nigeria, Niger. De lokale islamitische autoriteiten zijn erg boos op Mohammed, omdat ze zijn huis als een sekte omschrijven en wij kunnen er wel iets bij vinden. 

Mohammed weer legt deze boosheid van de autoriteiten door te zeggen dat ze gewoon jaloers op hem zijn. “Ze zijn gewoon jaloers op wat God voor mij doet en wat Hij nog steeds voor mij doet.” 

meerdere-vrouwen-2

De autoriteiten keuren het hebben van meerdere vrouwen niet per se af, maar ze vinden de hoeveelheid vrouwen van Mohammed een beetje overdreven. Ze hebben hem eerder bevolen om te scheiden van 82 vrouwen, toendertijd ging hij met 86 vrouwen.

Wij weten allemaal dat de beste man hier geen gehoor aan heeft gegeven.  

De uitstraling van Mohammed trekt zeer waarschijnlijk ook heel veel vrouwen aan, want zijn jongste vrouw is pas 19 jaar oud en dat betekent dat er een leeftijdsverschil is van 73 jaar.

Het kan allemaal niet gezond zijn, maar zolang hij gelukkig is en al zijn vrouwen zijn dat ook dan zien wij geen probleem. Hij houdt de geboortecijfers in zijn stad wel op pijl. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Young Turks

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts