Diepbedroefde mama ezel huilt tranen van vreugde als ze herenigd wordt met haar baby 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Het artikel gaat hieronder verder:

Diepbedroefde mama ezel huilt tranen van vreugde als ze herenigd wordt met haar baby – (leestijd – 1 minuutje)

Niets is fijner om weer herenigd te zijn met je eigen bloed.

Vaak komt het voor dat mensen maar ook dieren van elkaar gescheiden worden, and we hate that! Dat kan om verschillende redenen zijn.

De een beter, dan de ander. Waar we wel zeker van zijn is, is dat die herenigingen vaak onwijs emotioneel zijn. Ook bij deze hereniging pinken we weer een traantje weg. 

diepbedroefde-mama-ezel
©The Dodo / Diepbedroefde mama ezel / YouTube

Je maakt namelijk kennis met de ezel Colonel Sanders en zijn moeder Mary Poppins. Mary was diep bedroefd omdat zij gescheiden was van haar kleintje Colonel.

De twee ezels zijn gered, maar konden niet samen blijven. Hierdoor kwamen ze beide in een andere opvang terecht.

Toen de mensen die Colonel hadden gered, ook niet meer voor hem konden zorgen. Ontving het nieuwe baasje van Mary bericht.

Zij nam nu ook Colonel in huis en zorgde ervoor dat de twee weer herenigd werden samen! En dat moment leverde onwijs emotionele beelden op! 

diepbedroefde-mama-ezel-2
©The Dodo / Diepbedroefde mama ezel / YouTube

Zodra Mary Colonel in het vizier kreeg, begon zij een hard geluid te maken. Het leek wel geschreeuw haast.

Geschreeuw met vreugdetranen er tussendoor. Zo zie je maar dat dieren ook niet zonder hun familie kunnen.

Vreselijk was het om Mary als een diepbedroefde ezel te moeten ziet, maar gelukkig hebben ze daar nu iets aan kunnen doen.

Mary en Colonel zullen voorlopig niet meer van elkaar gescheiden worden en zullen hun leven samen mogen en kunnen doorbrengen! Beide willen ze natuurlijk niets liever!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: TheDodo

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts