Ezel doet schattige dans wanneer de eigenaar hem een ​​nieuw speeltje geeft


Het originele filmpje van de ezel staat onderaan dit artikel. Hierboven hebben wij nog een leuk en positief filmpje bijgevoegd dat gaat over een hele schattige katy. Veel plezier met het bekijken van beide filmpjes. 

Ezels zijn onwijs leuke en lieve dieren. Het zijn beesten waar we niet te veel bij stil staan in het leven. Maar toch zijn ze er!

Het zijn niet de beesten waar je het iedere dag over hebt of die je snel zal tegenkomen, maar dat maakt zie niet minder leuk!

Kijk vooral dit filmpje, voor onwijs schattige beelden van een dansende ezel. 

De ezel in dit filmpje is ondertussen 5 jaar oud. Zijn baasje kreeg hem toen hij pas 4 maanden oud was! In die tussentijd is hij erg verwend en wordt er goed voor hem gezorgd.schattige-dans-2

Hij is zo geliefd door iedereen, hij is echt op een goed plekje terecht gekomen. Maar dat heeft hij zelf ook wel door. Deze ezel staat namelijk erg stil bij alle kleine dingen.

Hij is namelijk al super blij wanneer hij een nieuwe bal krijgt van zijn baasje en laat dan ook een schattig dansje zien! 

In de video zie je hoe zijn baasje een nieuwe blauwe bal overhandigd aan de ezel. Hij springt nog net geen gat in de lucht.

Je ziet hem op het veldje blij heen en weer rennen met zijn nieuwe bal in zijn mond.

schattige-dans

Hij springt van hot naar her en maakt blijde geluiden. Zo zie je maar weer dat ook dieren kunnen genieten van de kleine dingen in het leven en dat ook zij hier bij stil staan.

WIj hopen dat hij nog lang plezier heeft van zijn nieuwe bal en nog maar veel van dit soort schattige dansjes mag doen!

Bekijk de originele beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts