Peuter hoort favoriete Elvis nummer en verbluft gasten op feestje als hij zich omdraait 🤣❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Deze peuter hoort zijn favoriete Elvis nummer op feestje. Kijk nu wanneer hij zich omdraait en je compleet verbluft. Hij heeft goed op zitten letten, want hij voert de dans uit alsof hij zelf Elvis is. 

 

Om kleine kinderen kun je altijd erg goed lachen, op verjaardagen of gewoon ergens op straat. Dat komt vaak omdat ze geen rekening houden met anderen en gewoon lekker doen wat ze willen doen. Het gevoel voor schaamte komt nog niet in hun woordenboek voor en daarom gedragen ze zich heerlijk vrij. Als je bijvoorbeeld het favoriete nummer van mijn neefje opzet, begint hij gelijk met de dans van het liedje. Wat hij allemaal precies doet slaat nergens op, maar het is wel uiterst vermakelijk en hij heeft het erg naar zijn zin. 

dans baby

Meer over het verhaal: In dit filmpje zien we het 2-jarige dans fenomeen genaamd William Stokkebroe. William werd door zijn ouder meegenomen naar hun danswedstrijd. Hij zat aan de zijkant te kijken hoe zijn ouders Kristina en Peter Stokkebroe en de andere dansers van studio43 het deden. En toen het nummer van Elvis opkwam pakte hij zijn moment om te laten zien wat hij allemaal geleerd heeft door te kijken. En hij blijkt een natuurtalent hij beweegt erg ritmisch op het nummer Jailhouse Rock en vermaakt daarmee de hele danszaal.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Studie43: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
dans baby