Corgi hondje geboren met één oog en twee neuzen tart de verwachtingen van dierenartsen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Corgi hondje geboren met één oog en twee neuzen tart de verwachtingen van dierenartsen”.

Iedereen ziet er anders uit op deze wereld en dat geldt ook voor dieren. Soms worden ook dieren namelijk geboren met een beperking.

Hier kunnen zij natuurlijk niets aan doen. Het is vaak niet erg, maar soms kan het toch ook levend bepalend zijn. Je maakt in deze video kennis met een corgi hondje die de artsen een poepie heeft laten ruiken!

corgi-hondje

Nekku, een achtjarige corgi hondje, lijkt “twee neuzen” te hebben vanwege een genetische aandoening.

Hierdoor wordt het schattige eenogige corgi berompeld door vreemden die haar vergelijken met “een jachtgeweer met dubbele loop” vanwege haar zeldzame geboorteafwijking.

Dierenartsen suggereerden zelfs dat ze haar bij de geboorte zouden moeten laten inslapen, vanwege haar afwijkingen. Maar net op dat moment werd Jarmo Korhonen, van 38 jaar oud,verliefd op Nekku!

corgi-hondje-2

Hij kocht haar van de fokker en was vastberaden om haar het best mogelijke leven te geven.

Ondertussen is Nekku al 8 jaar geworden en alle verwachtingen overtroffen. Nekku ruikt zelf volgens Jarmo naar rozen! Ze zijn woonachtig in Finland met Jarmo’s andere twee corgi’s, Niisku-Neiti en Karkki.

Hierdoor heeft Nekku voldoende mogelijkheden om te spelen en is zij nooit alleen. Jarmo heeft zeker zijn taak volbracht en Nekku een waardevol leven aangeboden. Dat is zeker een compliment waard. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Caters Clips

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts