Man reist de wereld rond en leert vreemden 1 dans: ‘Kijk nu als ze zich omdraaien’ 😍❤️


Man reist de wereld rond en leert vreemden 1 dans – Kijk nu als ze zich omdraaien. Deze man zou het heel erg goed doen als choreograaf, want hij heeft een dans uitgevonden die iedereen goed kan doen.

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de ‘choreograaf’ en zijn dansjes onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken!
choreograaf 2
Een Choreograaf is pas een goede wanneer hij het beste uit zijn dansers weet te krijgen. Je moet dus niet zomaar een dansje verzinnen. Je moet een dans verzinnen die aansluit bij de kwaliteiten van jouw dansers.

Choreografen die het zichzelf makkelijk willen maken verzinnen eerst zelf hun dans, om vervolgens zelf daar de dansers bij te kiezen.

Zo kun je natuurlijk ook aan de slag gaan, maar dan maak je het jezelf wel makkelijk.


Meer info over de beelden: In deze video is een man te zien die heel de wereld over is gereisd om daar met mensen te dansen. Als een echte choreograaf heeft hij een dans bedacht die door bijna iedereen wel uitgevoerd kan worden.
choreograaf 3

Zo heeft hij op honderd verschillende locaties de dans uitgevoerd en dit heeft hij in een prachtige clip verwerkt.

Het doel hiervan is om aan iedereen te laten zien dat iedereen één is en dat iedereen toch een beetje hetzelfde is. Wij denken dat deze man zeker in zijn doel geslaagd is.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: ProjectOneLife: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

choreograaf 1