Russische man met ‘ballen van staal’ toont geen angst voor nieuwsgierige beer


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Sommige mensen lijken echt geen angst te kennen. Ze zijn voor niets bang en zouden in principe de hele wereld aankunnen.

In sommige gevallen is het maar beter om een beetje angst te kennen, maar aan de andere kant juist ook weer fijn. Zo is het ook duidelijk te zien dat de man in de volgende video geen angst kent. rondzwervende-beer-2 (1)

Russen zijn harde mensen, dat weten we onderhand allemaal wel. Ze laten niet snel hun angst zien en doen alsof alles een eitje is. Dat is ook het geval wanneer een rondzwervende beer wel heel dichtbij een Rus komt.

Waar dit precies is geweest, dat is niet bekend, maar mensen gaan ervan uit dat het in Siberië of het Verre Oosten van Rusland moet zijn geweest, waar beren vaak in de buurt van woonwijken komen. Niet iedereen in het filmpje is blij met de komst van de beer, zo hoor je verschillende vrouwen roepen dat de man moet oppassen. 

rondzwervende-beer (1)

“Sergey, hij springt op je af!” waarschuwen ze, maar de man blijft waar hij is. Maar toch verzet de man zich geen moment. Hij blijft rustig op zijn plaats zitten en verroert zich niet. De beer voelt de vibe aan en vertrekt weer rustig.

De man had eigenlijk zeker wel gelijk, want het beste wat je kan doen is als je een beer tegenkomt gewoon kalms blijven en geen lawaai maken. Op die manier ontkom je aan een voorval! En dat is natuurlijk wat je wil. Dus vooral lekker rustig blijven en geen reactie proberen uit te lokken.

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts