Beer neemt deel aan familiepicknick voor een paar selfies en pindakaas broodjes


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Niet iedereen zal even grote fan zijn van beren. Beren kunnen af en toe overkomen als gevaarlijke dieren. Niet iedereen zal inzien dat deze beesten ook onwijs lieve dieren kunnen zijn. Maar deze video zal je hier misschien anders over kunnen laten denken! Niet iedere beer is zo gemeen als dat ze lijken. 

beer-neemt-deel-aan-familiepicknick-2 (1)

Je ziet namelijk hoe een grote, zwarte beer zich samen voegd bij een familie en lekker meedoet aan de familiepicknick. Gek is het niet omdat een familievriend de familie al had gemeld, dat er een beer in het afgelegen bos rondloopt, maar niets doet.

Het bos in Deep Creek, Maryland, waar Kaitlyn Nesbit, 29, en haar familie zich hadden verzameld waren ondanks deze openbaring wel een beetje verbaasd over hun ontmoeting op 6 augustus. Ook al was het ze verteld, ze hadden het niet verwacht! 

Katie zei: ‘Dit was een hut van een vriend en ze zeiden dat de beer altijd in de buurt is en ze nooit echt lastig valt.” Ze verzorgden de picknick namelijk bij een hut van een vriend.

beer-neemt-deel-aan-familiepicknick (1)

Hoewel het beest hen niet lastig viel, kwam ze wel verbazingwekkend dichtbij. Maar dat vond de familie totaal niet erg! Nu hebben ze weer een mooi verhaal om te vertellen en dat vinden ze totaal niet erg!

Een herinnering om nooit te vergeten. De familie is er vooral kalm onder gebleven, want ze wilde het mooie beest niet afschrikken. En dat heeft enorm geholpen!

Beeld Autoriteit: Caters Clips | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts