Marinier loopt klaslokaal binnen om broers te vertellen dat ze pleeggezin verlaten en dat zij ze adopteert 😭❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Broers adopteren – Filmpje: Marinier loopt klaslokaal binnen om haar broers te vertellen dat ze pleeggezin verlaten en dat zij ze adopteert – (leestijd – 1 minuutje)

Niet iedereen wordt in een even liefdevol thuis geboren. Of soms kunnen ouders gewoon simpelweg niet voor hun kinderen zorgen.

Gelukkig zijn er dan nog altijd mensen die kinderen willen adopteren en hun een beter leven willen aanbieden!

broers-adopteren-2
© break.com / Broers Adopteren

Zo ook deze marinier! Zij adopteert namelijk in deze video haar twee jongere broertjes.

Door omstandigheden kunnen haar ouders niet meer voor de jongens zorgen. Hierdoor belandde de beide jongens in pleeggezinnen!

Hun grote zus die als marinier werkt, besluit daarom beide broertjes te adopteren en vanaf dat moment voor hen te zorgen!

In deze video zie je de prachtige momenten dat zij het bekend maakt. Ze verrast beide jongens in hun klas op school, alle twee zijn ze intens blij om hun grote zus te zien! De tranen vliegen er vanaf! 

broers-adopteren
© break.com / Broers Adopteren

Ook zie je aan het einde van de video hoe ze het nu maken. Als een echt gezinnetje kijken ze de beelden terug.

De twee broertjes willen op geen andere plek groot worden, dan bij hun zus. Het is fijn dat zij de twee jochies kan onderhouden en hen het leven geven die zij verdienen.

Zoals ieder ander, dicht bij hun familie! Je ziet het geluk van de jongens afspringen, maar ook bij haar zelf! Het is een prachtig moment, waar we geen genoeg van kunnen krijgen! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: MediocreFilms

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts