Twee moeders adopteren drie kinderen jonger dan vier jaar om biologische broers bij elkaar te houden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Stel adopteert drie kinderen jonger dan vier jaar om biologische broers bij elkaar te houden”

Gelukkig bestaat er iets op de wereld zoals adoptie.

Soms kunnen kinderen niet bij hun biologische ouders terecht, om verschillende redenen. Daarom is het fijn dat via de weg adoptie er wel een liefdevol plekje aan deze kinderen kan worden aangeboden.

In deze video zie je hoe drie biologische broers bij elkaar in hetzelfde adoptiegezin terecht komen. biologische-broers Twee moeders, KC en Lena hebben namelijk 3 broers geadopteerd. Joey van 3, Logan van 2 en Noah van 1.

De twee dames hadden in eerst instantie alleen Joey geadopteerd. Toen zij erachter kwamen dat ook Logan een plekje nodig had, zeiden zij direct ja. De eerdere adoptie van Logan ging namelijk niet door.

En toen was daar nog Noah, die ook een plekje nodig had. Die konden zij natuurlijk niet achter laten en daarom namen zij ook Noah in huis. Nu zijn alle drie de biologische broers samen en het is een feestje! Zo gelukkig heb je kinderen nog nooit gezien. 

biologische-broers-2

Deze drie jongens verdienen natuurlijk ook gewoon een fijn plekje. En wat is nou beter dan dat zij dat ook met zijn drieën kunnen ervaren.

Je wilt broers en zussen liever niet uit elkaar halen, maar soms gaat dat niet anders in het adoptiesysteem.

Gelukkig hebben KC en Lena wat kunnen regelen en ervoor kunnen zorgen dat de 3 jonge mannen bij elkaar kunnen blijven.

KC en Lena gaan er alles aan doen, om het leven van de jongens zo fijn mogelijk te maken! Een droom van hen is uitgekomen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: GMA

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts