Religieuze leider die homohuwelijken schuld geeft van Covid-19 heeft Covid-19


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Religieuze leider die homohuwelijken de schuld geeft van Covid-19 heeft nu Covid-19”

We leven in een wereld, waar vrijwel alles mogelijk is. In principe mag en kan je staan waar je wil, je kan geloven waar je in wil en ga zo maar door. Tuurlijk is dat in het ene land makkelijker dan in het andere!

Maar toch ondanks deze mogelijkheden, zijn er nog genoeg mensen die zich willen bemoeien met het leven van een ander en dat is zo zonde. 

besmet-zijn-2

In Oekraïne is namelijk een religieuze leider die het homohuwelijk de schuld gaf van het coronavirus, positief getest op Covid-19. Patriarch Filaret van 91 jaar oud, staat aan het hoofd van een van de grootste orthodoxe gemeenten in Oekraïne.

Zijn opmerkingen kwamen in maart aan het licht en kregen zware kritiek van LGBT-groepen. Dat is natuurlijk niet geheel onbegrijpelijk. Een Oekraïense groep,  Insight, meldde in april dat Filaret is aangeklaagd wegens zijn opmerkingen. Meer dan terecht, als je het ons vraagt! 

besmet-zijn

Op dit moment is de toestand van Filaret stabiel in het ziekenhuis, nadat hij ook een longontsteking heeft ontwikkeld. Het coronavirus, plus, een longontsteking is natuurlijk niet niets. Dit wens je natuurlijk niemand toe.

Maar zulke uitspraken zijn not done. We leven in 2020 en je zou ondertussen verwachten dat iedereen genoeg respect heeft naar elkaar toe. Zolang je er zelf geen last van hebt, laat een ieder dan zijn of haar ding doen! Daar wordt de wereld alleen maar een stukje mooier van!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Breaking News

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts