Klant beschuldigd van schaamhaar op eten sprenkelen om gratis dure maaltijd te krijgen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Klant beschuldigd van schaamhaar op eten sprenkelen om gratis dure maaltijd te krijgen.”

Iedereen gaat wel eens uit eten om even heerlijk te genieten van een maal waar je zelf helemaal niets voor hoeft te doen, maar uiteindelijk een bepaald bedrag te betalen. De meeste mensen staan hierbij niet stil dat er mensen zijn die er alles aan doen om onder die betaling uit te komen, hoe vies dat ook mag zijn. 

In Blackburn in Groot-Brittannië zit Jaan’s BBQ Kitchen Restaurant and Grill. In dit restaurant kunnen klanten genieten van een heerlijke verscheidenheid aan soorten vlees en de prijzen zijn aan de mooie kant, maar toch is het voor sommige mensen teveel gevraagd om te betalen. gratis-dure-maaltijd

Op een donderdagavond kwamen er twee mannen in het restaurant en zij bestelden de Jaan’s Mega Platter. De ober was al redelijk verbaasd aangezien dit gerecht is bedoeld voor zes personen en 55 pond kost.

Toen het tijd werd om de rekening te betalen, klaagden de mannen ineens dat er overal schaamhaar in het eten zat en eisten ze korting of vrijstelling van betaling. 

Helaas voor de heren hadden ze geen rekening gehouden met het feit dat er in het restaurant beveiligingscamera’s hingen. De mensen van het restaurant konden zich niet voorstellen dat er schaamhaar in het eten zat door toedoen van hun, dus gingen ze op onderzoek uit en bekeken ze de beelden of ze iets verdacht zagen.

gratis-dure-maaltijd-2

Dit bleek een goede zet te zijn, want op de beelden is te zien hoe de man eerst haren van zijn hoofd pakt en vervolgens in zijn broek duikt om daar nog wat haren te scoren. 

Het is wel duidelijk dat de heren een zeer laag IQ hebben, want wie verwacht nou dat een restaurant gelooft dat je bijna een heel gerecht op eet en vervolgens zegt dat het onder de schaamharen zit. 

Uiteindelijk is het toch een soort van gelukt, want de jongens hebben 20 pond betaald en zijn gevlucht, maar de beelden zijn overgedragen aan de politie.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Metro UK

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts