Moeder bevalt van baby dochtertje met een ongelooflijke gewicht van 6,5 kilogram


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Niets is natuurlijk mooier dan een gezond kindje ter wereld zetten. Dat is dan ook vaak de zorg bij de ouders, of het kindje gezond ter wereld komt. Je wil niets liever dat je baby een rustige start in het leven krijgt.

Helaas gebeurt dat niet altijd, soms heeft een baby ergens last van of is net wat anders dan andere kindjes. Dat hoeft niet altijd erg te zijn, dat zie je ook in de volgende video! 


indrukwekkende-bevalling

Remi Francis Mila is een pasgeboren meisje die nogal wat anders weegt dan normaal. Dit meisje werd met wel een gewicht van 6 KG ter wereld gebracht. Dat is natuurlijk bizar veel. Het is een grote baby, maar gelukkig verkeerd ze niet in levensgevaar.

Ze heeft gewoon wat meer reserves dan normaal. Bij de geboorte ging het er hectisch aan toe vertelt vader Daniel. Zo zei hij dat dokters haar gelijk wilden wegen, omdat iedereen nogal versteld stond. Het is ook wel te begrijpen, want dit zie je natuurlijk gewoon niet zo vaak voorbij komen, ook dokters niet. 
indrukwekkende-bevalling-2

Gelukkig is Remi verder helemaal gezond en zal het met haar gewicht wel goed komen naar verwachting. Haar ouders moeten gewoon een extra oogje in het zeil houden en wat letten op haar voeding. Haar ouders zijn in ieder geval onwijs blij dat Remi er is en nu is hun gezinnetje dan echt compleet.

Na alle hectiek kunnen ze eindelijk genieten van de pasgeboren baby en van elkaar. Het gezin van vijf gaat lekker tijd met elkaar doorbrengen vanaf nu. En dat is ze van harte gegund!

Vond je het ook indrukwekkend hoe zwaar deze baby bij geboorte was? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts