Zoontje toont zijn respect bij grafkist van overleden vader – Het bracht iedereen in tranen 😢❤️


Zoontje toont zijn respect bij grafkist van overleden vader – Het bracht iedereen in tranen. Op de begrafenis bewees het 4-jarige zoontje zijn vader zijn laatste eer op een manier die niemand snel zal vergeten. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de zoon en de overleden vader onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke beelden bekijken.

begrafenis vader 1

Mannen en vrouwen die in het leger zitten zijn echte helden. Wanneer ze worden uitgezonden zijn ze vaak voor een paar maanden gescheiden van vrouw en kinderen.

Dat is een gegeven wat het al erg moeilijk maakt. Daarbij komt ook nog eens dat ze dagelijks hun leven op het spel zetten met als doel de vrede te bewaken in vaak andere landen dan het thuisland.

Het is een taak waar iedereen alleen maar respect kan hebben. Helaas sneuvelen er ook veel soldaten en is de laatste keer dat hun familie hun kan zien op de begrafenis. 

Meer over de videobeelden: In dit filmpje zien we een beeld van de begrafenis van een Amerikaanse agent genaamd Joseph Lemm. De beste man zat ook in het leger en werd uitgezonden naar Afghanistan.

begrafenis vader 2

Daar is hij samen met vijf andere Amerikaanse soldaten omgekomen toen ze werden aangevallen door een zelfmoordterrorist. Tijdens zijn begrafenis ontving hij een speciale laatste groet, namelijk van zijn 4-jarige zoontje.

Het is een verschrikkelijk idee dat zo een jong ventje nu op moet groeien zonder vader. Maar met dit gebaar laat hij zien dat het een echte doorzetter is en zijn vader zijn grote held is.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: NBC News: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

begrafenis vader 3