Man woont de begrafenis van een jongetje bij in spiderman-pak: Doet zijn masker af 😢💔


Man woont de begrafenis van een jongetje bij in een spiderman-pak – Maar als hij het masker afdoet..Iedereen is in tranen! Deze agent weet precies hoe hij het leven van dit overleden jongetje moet eren. Wat een prachtig gebaar!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de man die de begrafenis bijwoont in een spiderman-pak onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden.

begrafenis 3

Een begrafenis is natuurlijk nooit een leuke aangelegenheid, maar het is wel belangrijker om er iets moois van te maken. Met een begrafenis probeer je de overleden persoon namelijk nog een laatste eer te bewijzen.

Niemand heeft natuurlijk antwoord op de vraag of de overleden persoon ook iets meekrijgt van deze gebeurtenis, maar ook voor de nabestaanden is het belangrijk om op een mooie manier afscheid te kunnen nemen.

begrafenis 1

Vaak gebeurt dit dan ook, maar een begrafenis kost ook veel geld. Daarom kan niet iedereen op de manier afscheid nemen die eigenlijk gewenst was.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat Agent Damon Cole verkleed in een spiderman pak naar de begrafenis van een jongetje gegaan is. Dit, omdat hij helaas niet meer in staat was om het leven van dit jongetje te redden.

begrafenis 2

Hij kreeg van de ouders te horen dat hij heel erg fan was van spiderman en daarom besloot hij dus om op deze manier het leven van het jongetje te eren.

Voor zowel de agent als voor de ouders was het natuurlijk een zeer emotionele dag en al deze emoties komen naar boven wanneer Damon zijn masker afzet.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: USA TODAY: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

begrafenis 3