Peuter biedt liefde en troost aan bange hond terwijl ze wachten op dat de donder over is 😭❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Bange hond krijgt de steun en toeverlaat van een peuter tijdens bliksem en gedonder. (leestijd – 1 minuutje) 

We kennen natuurlijk allemaal wel de emotie angst. Een ieder kan voor iets anders bang zijn.

Zo is de een bang voor hoogtes en de ander weer bang voor dieren. Maar ook kennen dieren zelf de emotie angst zeker!

Het is een doodnormale emotie, die simpelweg wel eens om de hoek komt kijken. Angst kan in een klein hoekje zitten en vaak kan je er ook niet al te veel aan doen. Wel kan je iemand troosten! 

bange hond 2
©Folo News India / Bange Hond / YouTube

En de peuter in deze video snapt maar al te goed wat dat inhoudt. Hij heeft namelijk te maken met een bange hond in deze video.

De hond is bang van al het gedonder dat hij hoort door de onweer. Hij is zo bang, dat hij ineengekrompen zit in het washok.

Vreselijk zielig om te zien! Maar gelukkig is daar de peuter die hem op zijn gemak probeert te stellen. Hij knuffelt het beest en laat hem dan ook niet los!

Voor het beestje zelf is dat natuurlijk enorm fijn, hierdoor kan hij toch zijn steun vinden die hij op dat moment nodig had. 

bange-hond
©Folo News India / Bange Hond / YouTube

De peuter fluistert de hond positieve woorden toe en zegt dat hij niet van zijn zijde al zal wijken de komende paar minuten.

Zolang er onweer is, zal de peuter hem blijven troosten en hem veilig laten voelen. Kijk, dit is nou een perfect voorbeeld van een goed baasje zijn.

Zo zie je maar, dat niet alleen mensen angsten kennen, maar dieren ook zeker!

Goed om dat in gedachten te houden, want je weet maar nooit waar jouw huisdier bang voor is! Let daarom altijd goed op en hou een oogje in het zeil! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Folo News India

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts