Een gehandicapte hond is erg blij met haar dove en blinde vriend in haar rolstoel


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Een gehandicapte hond is erg blij met haar dove en blinde vriend in haar rolstoel”

Beste vrienden heb je voor het leven. En dat geldt ook voor dieren. Dieren kunnen onderling ook onwijs veel steun aan elkaar hebben.

Het is altijd prachtig om te zien als je ziet hoeveel twee dieren met elkaar kunnen opschieten. Dan weet je ook bij jezelf, zij hebben het goed met elkaar.

En dat moet je wel een geruststellend gevoel geven. De twee honden in deze video hebben het ook onwijs goed met elkaar! 

gehandicapte-hond

Deze twee honden genaamd Holly en Susie zijn beste vrienden. Hier zien we ze genieten van hun dagelijkse wandeling in Nederland, terwijl ze samenwerken op een zeer inspirerend moment.

Je ziet namelijk dat er een via een rolstoel loopt en de ander vast zit op de rug! Dit komt omdat van de een de achterpoten niet werken, dus door middel de rolstoel kan hij wel blijven lopen.

En de ander is blind en doof. Dus doordat hij op de rug zit van de ander, kan hij wel genieten van een wandeling! Deze twee hebben elkaar helemaal gevonden en dat is prachtig. 

gehandicapte-hond-2-1

Het is goed om te zien dat ze zo elkaar toch een beetje kunnen helpen.

Ze zullen vast enorm veel steun aan elkaar hebben, omdat ze beide toch net wat anders zijn dan ‘normaal’.

Maar gelukkig worden ze daar tot nu toe niet in beperkt en kunnen ze lekker hun ding doen. Deze gehandicapte hondjes maken het wel naar hun eigen zin, dat kan je wel zien! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Rumble Viral

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts