Deense hond is dolgelukkig wanneer hij na drie dagen in een kennel wordt opgehaald door baasje 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Zie de geweldige reactie van deze Deense Hond wanneer hij na 3 dagen wordt opgehaald bij een kennel”

Soms weet je gewoon dat je een soulmate bent met een ander.

Dit kan een prachtige vriendschap zijn, dit kan met de liefde van je leven zijn, of met bijvoorbeeld je huisdier.

Soms heb je een band met iets of iemand, die haast niet te omschrijven valt. In deze video zie je hoe een baasje en haar hond zo’n band hebben. hondje-ophalen

Kernel de Duitse Dog kan namelijk zijn ogen niet geloven als zijn baasje hem komt ophalen na 3 dagen weg te zijn geweest.

Hij springt in haar armen en hij lijkt niet te willen stoppen met knuffelen. Moet je nagaan, zo’n reactie en dat pas na 3 dagen.

Dan weet je wel, dat die band tussen die twee, wel heel goed is! Het lijkt net alsof hij het niet kan geloven dat zij hem weer komt ophalen.

Hij is zo blij en springt heen en weer van vreugde. Het lijkt zelfs alsof hij er een beetje emotioneel onder lijkt te worden. 

hondje-ophalen-2

Als we het dan over soulmates hebben, dan zie je wel dat dit zo’n soulmate connectie is.

Als je dit ziet, wil je waarschijnlijk maar al te graag in die schoenen staan. Het is toch onwijs leuk als je zo’n connectie kan hebben met je huisdier.

En dit is ook echt een grote viervoeter, waarvan je verwacht dat die nooit zo enthousiast zou reageren. Maar niets is zoals het lijkt! Hieruit blijkt maar weer dat je nooit een boek bij zijn cover moet beoordelen! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Rumble Viral

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts