Vijf pasgeboren kittens krijgt een nieuw huisje en een nieuwe verzorger, een Golden Retriever hond!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Vijf pasgeboren kittens krijgt een nieuw huisje en een nieuwe verzorger, een Golden Retriever hond! (leestijd – 1 minuutje) 

Honden staat bekend om hun zorgzame en loyale gedrag. Honden zijn de dieren die we allemaal willen hebben.

Omdat honden gewoon simpelweg met iedereen haast overweg kunnen. Toch wordt er gezegd dat honden en katten geen goede match zijn, maar deze video laat toch echt anders zien! vijf-pasgeboren-kittens-2
©viral paws / vijf pasgeboren kittens

Deze beelden zijn onwerkelijk. Je ziet hier hoe een vriendelijke golden retriever de zorg op zich neemt over vijf pasgeboren kittens.

Het stel lijkt een match made in heaven te zijn. Hoewel het altijd rond gaat dat honden en katten het niet met elkaar kunnen vinden, is dat niet het geval in deze situatie. Ze lijken alle zes al dikke maatjes met elkaar te zijn.

De kittens zoeken verwarming en bescherming op bij de grote viervoeter en voelen zich veilig in zijn bijzijn. Wij smelten weg bij deze onwijs schattige beelden! 

vijf-pasgeboren-kittens
©viral paws / vijf pasgeboren kittens

Hoe de lichtgrijze kittens bijna wegvallen in de goudgekleurde vacht van de golden retriever. Prachtig om te zien. Na het zien van deze beelden, weet je al dat deze zes een onwijs goede band met elkaar gaan opbouwen.

Dat honden loyale en zorgzame dieren zijn, wordt in deze video wederom weer bewezen.

De vijf pasgeboren kittens zijn in een goed nest geboren en zullen opgroeien met onwijs veel liefde om hen heen. Gelukkig maar, want dat verdient ieder huisdier! Maar hier zit dat wel goed!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Viral Paws

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts