Bang hert wordt slap in de armen van jager als ze beseft dat hij er niet is om haar te veroven van het leven


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Bang hert wordt slap in de armen van jager als ze beseft dat hij er niet is om haar te veroven van het leven”

Herten zijn dieren die in de vrije natuur leven. Ze springen van hot naar her en genieten in het wild.

Het zijn beesten die vooral in kuddes leven, maar toch ook alleen goed op pad kunnen gaan. Jagers vinden dit prachtige dieren om op te jagen…

Helaas gebeurt dit dan ook nog veels te veel. In deze video zie je echter het tegenovergestelde. 

bang-hert

Een jager kwam met zijn auto een vastzittend hert tegen midden in de nacht. Toen hij op het beest stuitte, voelde hij de behoefte om het beest te redden. Het bange hert zat namelijk vast met zijn achterpoot in een hek.

De jager stopte zijn auto en scheen met zijn lampen op het dier. Hij stapte uit en liep naar het hert toe. Zodra hij het hert vast pakte, verslapte heel het lichaam van het beest.

Het hert was namelijk bang dat de jager hem van het leven zou beroven. Maar niets bleek minder waar, de jager was daar juist om hem te helpen! 

bang-hert-2

Na een paar rukken aan het achterpoot, kwam het dier eindelijk los van het hek.

Zonder al te veel verwondingen is het hert losgekomen. Had hij daar nou langer vast gezeten, dan had het nog wel heel anders kunnen aflopen! Gelukkig is daar geen sprake van geweest en kwam het dier weer op vier poten terecht!

Hij trok een sprintje en ging weer verder waar hij gebleven was. Niet alle jagers zijn dus alle

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: ViralHog

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts