Otter wil spelen met twee reekalfjes in de achtertuin van familie


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Otter wil spelen met twee reekalfjes in de achtertuin van familie”

Deze familie zag een heel lief gezinnetje van hertjes in hun tuin, ze besloten om het te gaan filmen. Uit het niets kwam er nog een ander dier uit de bosjes en wat er volgde was een hele lieve ontmoeting. 

In Nederland zijn wij het niet gewend om wilde dieren in onze tuin tegen te komen, omdat ons land redelijk verstedelijkt is.spelen-met-twee-reekalfjes

In het buitenland is het iets vanzelfsprekender, daar leven mensen in wat meer bosrijke omgevingen en dan is de kans op het spotten van een wild dier vele malen groter. 

Dit gezin in Canada keek uit hun raam naar de tuin, toen ze ineens een moeder hert met haar twee kleine hertjes zagen lopen. De kleine kalfjes zijn nog heel erg klein en zullen niet lang geleden geboren zijn.

Na een tijdje komt er ineens een ander dier uit de bosjes gelopen. In eerste instantie weten ze niet wat voor dier dit is, maar als ze goed kijken zien ze dat het om een otter gaat. 

spelen-met-twee-reekalfjes-2

De moeder van de herten lijkt er vanuit te gaan dat de otter haar kinderen pijn wilt doen. De otter komt namelijk steeds dichterbij en dan gaat de moeder tussen hem en haar kinderen in staan, zodat hij er niet bij kan. Ze lopen een beetje heen en weer, maar ze laat hem er niet door. 

Op een gegeven moment wordt het duidelijk dat de otter helemaal geen kwade bedoelingen heeft, maar gewoon wilt spelen met de twee reekalfjes. Hij gaat in het gras liggen en rolt op zijn rug. Het lijkt net alsof hij wilt dat ze hem over zijn buik aaien. 

De herten blijven het toch allemaal een beetje eng vinden en laten de otter niet toe. Erg jammer, want hij was alleen maar op zoek naar vriendschap.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: MrNitrosteel

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts