Deze unieke luxe badkuipen zijn van hout en kost een vermogen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Deze unieke luxe badkuipen zijn van hout en kost een vermogen”

Kunst kan gemaakt worden van allemaal verschillende materialen. Ook kan het gebruikt worden voor verschillende doeleinden. In deze video zie je hoe een luxe badkuip wordt gezien als een kunstwerk en hoe deze in elkaar wordt gezet. luxe-badkuipen-2

Wie houdt er nou niet van een lekker bad? Een beetje ontspannen in het water, dat is toch heerlijk. Je komt er lekker tot rust en hoeft even nergens aan te denken. Meerdere mensen denken er zo over.

Zo ook deze kunstenaars in de volgende video. Zij maken namelijk een heerlijke luxe badkuip en dat allemaal van hout. Dat heb je waarschijnlijk nog nooit echt gezien, een badkuip van hout. Maar toch is die er! Hij is zo erg gladgeschuurd en gecoat dat je er heerlijk comfortabel in kan zitten.

Er zit aardig wat uurtjes werk in deze badkuip, maar dat is zeker terug te zien in de prijs. 

luxe-badkuipen

Deze badkuip kost namelijk ruim 40.000 dollar. Hij is wel helemaal zelf gemaakt en komt uit Zuid-Seattle. Maar je moet er toch aardig wat voor over hebben. Maar laten we eerlijk zijn, dit bad ziet er wel echt heel mooi uit.

Anders dan alle andere baden, het is gewoon niet te vergelijken. Er zit onwijs veel werk in, maar dan heb je ook wat. Het heeft een luxe, warme en kalme uitstraling. Om te relaxen, past dit er perfect bij! Geloof ons, dit is wat je wil! Wat je allemaal wel niet met hout kan creëren, bizar!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: KING 5

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts