Kleine peuter raakt bevriend met een hert en krijgt veel meer dan waarop hij had gerekend


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Vriendschap is misschien wel een van de mooiste dingen ter wereld. Iemand waar je altijd op kan rekenen, dat is iets wat iedereen nodig heeft.

De leuke tijden, maar ook de minder mooie momenten. Dat zijn de dingen die je samen met iemand wil beleven. Maar vriendschap kan ook ontstaan tussen mens en dier. En dat zie je in deze video!

vriendschap-met-een-hert-2

In deze video zie je een kleine peuter spelen met een lief hertje. Het jongetje speelt met een gieter in zijn hand en zoekt toenadering naar het hert.

Het hert schrikt er ook zeker niet van en zoekt ook toenadering van zijn kant. Zo gaat het enkele minuten door en de twee beginnen samen een beetje te spelen.

Hieruit kan je al zien, dat er een mooie vriendschap kan worden opgebouwd tussen de twee.

Het hert zal niet van ver komen, aangezien het beestje in een woonwijk is beland. De twee staan namelijk samen voor het huis van de peuter! 

Je ziet het hertje snuffelen aan het jongetje en het lijkt erop alsof hij hem kleine kusjes wilt geven. Zo onwijs schattig!

vriendschap-met-een-hert

Het jongetje lijkt ook totaal niet bang te zijn en laat alles toe. Zijn ouders filmen alles vanaf een afstandje.

Net ver genoeg, maar niet te ver, voor als er wat zou gebeuren. Het lijkt wel een sprookje! Het hertje lijkt namelijk zo erg op bambi, alleen dan in de ‘echte’ wereld! Wij gaan ervan uit dat de twee een mooie vriendschap op zullen

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Waggle TV

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts