Dochtertje krijgt toneel vrees tijdens ballet voorstelling – vader stapt moedig het podium op en toont zijn pasjes 🤣❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Dochtertje krijgt toneel vrees tijdens ballet voorstelling – vader stapt moedig het podium op om toont zijn pasjes. Deze vader is een ware held, deze video zal het meisje voor de rest van haar leven koesteren. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze vader en dochter onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.

ballet voorstelling 3

Als je op een gegeven moment vader wordt van een meisje, zal je er alles aan doen om haar leven makkelijk te laten verlopen. Als ze wilt hockeyen ga je met haar mee naar haar hockeywedstrijden, maar wil ze balletten dan ga je mee naar haar ballet voorstelling.

Je doet er alles aan om je kleine meisje op haar gemak te laten voelen, ook al moet je daar af en toe zelf flink voor door het stof gaan. Alles voor je kleine meisje. 

Meer over de videobeelden: Dit filmpje is erg grappig en ontroerend tegelijk. We zien hier de ballet voorstelling van een groep kleine ballerina’s.

ballet voorstelling 2

Ze zien er allemaal super schattig uit in hun tutu’s. Ze doen het allemaal erg goed, op één klein meisje na. Ze vindt het namelijk heel erg eng en durft niets te doen op het podium, maar dan komt er een ware held uit de coulisse lopen.

Het is de vader van het kleine meisje en terwijl hij een andere baby in zijn handen houdt doet hij de balletbewegingen mee. Hierdoor voelt zijn dochter zich weer op haar gemak en maakt de voorstelling af. Wat een topper!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Storyful rights management: bron | Afbeeldingen: bronbron

[adinserter block=”6″]


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
ballet voorstelling 1