Olifantenkudde wordt dronken van 30 liter onbewaakte alcohol tijdens quarantaine


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dieren lijken je soms enorm te kunnen verbazen. En dat is ook weer aan de hand in deze video wanneer een olifantenkudde dronken is geworden. Ja geloof het of niet, het is toch echt zo! In het volgende nieuwsbericht wordt dit voorval namelijk besproken. 

Een olifantenkudde in China is onlangs dronken geworden op een wijnplantage.

olifantenkudde-wordt-dronken-1-2

Doordat COVID-19 nu aan de gang is, kunnen veel producten nu niet worden verkocht. Dit geldt ook voor de wijn van de plantages.

Deze stallen ze nu allemaal daar dus gewoon op. Een olifantenkudde is deze plantage binnengevallen en heeft veel van deze wijn op.

Dit maakt het dus dat de dieren dronken zijn geworden! Of het goed is voor de dieren, dat durven we niet te zeggen! Maar het is overduidelijk dat de dieren even op een andere planeet waren. 

Van de wijn is het natuurlijk wel zonde, want wie weet had het later nog verkocht kunnen worden.

olifantenkudde-wordt-dronken-1

Maar aan de andere kant is er weer een leuk verhaal dat er verteld kan worden. De wijnplantage kan in ieder geval niet zeggen dat het saai is geweest de afgelopen tijd.

De olifanten hebben letterlijk liggen rollen door de plantage. Wij hopen vooral dat het niet te veel schade heeft opgeleverd!

Want dat zou natuurlijk wel zonde zijn en dan zal er ook veel geld verloren gaan. En dat is natuurlijk zonde in deze tijd van COVID-19. De olifanten hebben het in ieder geval wel naar hun zin gehad!

– Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III |
– Beeld Autoriteit:  Standard Digital Videos
– Meer Spectrum Magazine:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts