Gigantische groep olifanten nodigen zichzelf uit voor een ‘poolparty’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Veel mensen hebben huisdieren, maar sommige dieren zijn niet geschikt om als huisdier te houden.

En dat is niet voor niets, die horen gewoon thuis in het wild! In deze video zie je hoe mensen en wilde dieren toch met elkaar in contact worden gebracht. Onder de gekste omstandigheden! 

Je ziet namelijk in deze video, verschillende filmpjes van mensen die in contact komen met wilde dieren.

Op momenten dat zij totaal niet zagen aankomen. Dieren zijn altijd opzoek naar voedsel en water, dat is ook het geval in deze video.

gigantische-groep-olifanten-2

En zo, zijn de dieren dus bij de mensen gekomen. Zo zie je eerst dat een stel aan het zonnen is bij een zwembad, maar dat daar ook een gigantische groep olifanten staan.

Slechts enkele meters van het stel vandaan. Die olifanten zijn namelijk water aan het drinken uit het zwembad! Het lijkt het stel niets te doen, want die verroeren zich niet. 

Ook zie je andere dieren naast het filmpje van de gigantische groep olifanten. Zo zie je een groot aantal herten door een achtertuin springen.

gigantische-groep-olifanten

De vrouw probeert de dieren te tellen, maar dat gaat haast niet eens. Ze springen zo hard door de tuin. Ook zie je een krokodil in de achtertuin van een ander huis.

Je ziet hoe vader en dochter dit moment vast leggen en hoort een zenuwachtig lachje van het meisje.

Logisch, zo’n gevaarlijk dier en dat opeens in je achtertuin! Er zijn nog vele andere dieren te zien, maar dan verwijzen wij je door naar de video! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Newsflare

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts