Waarschuwing voor vreselijke truc: als je een plastic fles op je autobanden ziet, loop je gevaar 😲😱


Waarschuwing voor vreselijke truc: als je een plastic fles op je autobanden ziet, loop je gevaar. Het is een nieuwe manier van dieven om de auto van mensen te stelen. Aarzel dus niet en bel meteen 112. Dit trucje is bedoelt als waarschuwing, niet als instructie-video.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze vreselijke truc onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de dringende en alarmerende beelden bekijken en delen!

autobanden 3

Dieven vinden altijd de meeste aparte trucjes om mensen te beroven. Zo hoor je wel eens dat er net wordt gedaan alsof ze pech hebben langs de weg.

Wanneer behulpzame voorbijgangers stoppen om ze te helpen, blijkt het dat ze geen pech hebben en beroven ze de mensen van hun auto.

Maar wanneer ze dit vaak doen wordt het bekend en trappen mensen er niet meer in, daarom moeten ze weer wat nieuws verzinnen. En dat is gelukt, met een flesje water en autobanden. 

Meer over dit filmpje: In deze video wordt gedemonstreerd hoe de dieven te werk gaan. Als eerste zoeken ze een geparkeerde auto uit. Wanneer ze die hebben gevonden stoppen ze een leeg plastic flesje tussen één van de autobanden en de wielkast.

autobanden 1

Dit zorgt ervoor dat er een raar geluid ontstaat, wanneer de bestuurder weg wilt rijden. De bestuurder hoort het geluid en stapt uit, terwijl de motor blijft draaien.

Dit is het moment wanneer de dieven toeslaan, ze overvallen de bestuurder en rijden meteen weg. Dit alles gebeurt in een paar seconden, dus zie jij een plastic flesje bij het wiel van je auto. Bel meteen 112!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facts verse: bron | Afbeeldingen: bronbron

[adinserter block=”6″]


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

autobanden 2