Beelden van echtgenote die afscheidslied zingt voor stervende man 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ontroerende beelden van een echtgenote die een afscheidslied zingt voor haar stervende man 

afscheidslied-zingen-2

Niet iedereen heeft het geluk om samen oud te worden. Soms moet je eerder van iemand afscheid nemen, dan dat je daadwerkelijk zou willen. Het leven zit vol verrassingen en niet altijd met leuke.

In deze video zie je hoe een echtgenote een van de laatste momenten met haar man volbrengt door voor hem te zingen. 

De meest ontroerende beelden zal je hier zien. In deze video zie je hoe Danielle nog een keer voor haar zieke man Tony zingt. Tony is een jongeman van 33 die CJD heeft opgelopen, ook wel de koeienziekte genoemd.

Na 8 maanden in het ziekenhuis gelegen te hebben is hij helaas overleden. Tony was snel gehandicapt door de ziekte en verloor uiteindelijk zijn cognitieve vaardigheden en vermogen om te eten of te slikken.

Hierdoor kwam hij al snel in het ziekenhuis te liggen. Hier heeft Danielle dan ook veel tijd met hem doorgebracht. 

afscheidslied-zingen

In deze video zie je hoe Daniëlle voor de laatste keer het lievelingsnummer van Tony zingt. Hij lijkt het te herkennen en kan zelfs een paar woorden nazeggen! Jammer genoeg komt hij kort hierna te overlijden.

Danielle dacht dat het makkelijker zou zijn zodra hij was overleden, maar dat is zeker niet het geval. Alles doet aan hem denken en het feit dat hij zo’n lieve en goede vader was voor hun tweelingdochters maakt het er ook niet makkelijker op. Danielle weet dat Tony nu op een goede plek is en altijd over hen zal waken

Beeld Autoriteit:Everyone Matters | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts