Vrouw verliet gehandicapte echtgenoot na beroerte en nam kinderen mee: “Mijn man kan geen geld meer verdienen”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het ergste wat je kan overkomen is deze man overkomen…Niet iedereen heeft het goed getroffen op de wereld. Een vrouw verliet gehandicapte echtgenoot en kinderen, omdat haar man een beroerte had gehad.

De een wordt zonder geld geboren, de ander met een handicap. Het is de kunst om er het beste van proberen te maken. Dat zal vast niet altijd even makkelijk zijn, maar soms kan je niet anders.

Je moet wel. Als jij het niet doet, dan doet niemand het. Zo is ook de man in het volgende verhaal te werk gegaan, nadat zijn vrouw hem verliet met hun kinderen door zijn handicap. 

Vrouw verliet gehandicapte echtgenoot 1

Een man in de Philipijnen is achtergelaten door zijn vrouw omdat hij aan een handicap leed door een beroerte.

Dit zorgde ervoor dat hij zijn kinderen en haar niet alles kon bieden, Voor haar blijkbaar redenen genoeg om bij hem weg te gaan. Dit tot groot verdriet van de man.

De man deed er alles aan om maar zoveel mogelijk geld te kunnen verdienen om hun alles te geven. Nadat zij vertrok, is hij nog harder gaan werken en kreeg hij gelukkig steun van anderen.

Op de momenten dat hij zijn kinderen zag, kon hij ze alles geven wat ze maar wilde. Dat was voor de man genoeg. Vreselijk om te zien dat mensen in deze tijd nog zo met elkaar om gaan.

Deze man heeft alles opgeofferd om zijn kinderen een goed leven te kunnen geven. Deel dit artikel met vrienden en familie en laten wij wat positiviteit verspreiden in deze wereld.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

Vrouw verliet gehandicapte echtgenoot 1