Echtgenote zingt afscheidslied voor haar stervende man en het is ontroerend 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een afscheidslied zingen voor je man die op zijn sterfbed ligt is erg ingrijpend, maar toch mooi op hetzelfde moment. Een afscheidslied zingen is altijd erg dubbel.

Aan de ene kant klinkt het heel vaak fantastisch en is de boodschap erachter erg sterk. Maar aan de andere kant betekent het wel het afscheid en is het zo dat je die persoon voor wie je het zingt daarna nooit meer ziet.

De combinatie van deze twee gedachten geeft een extra lading aan zo een nummer en daardoor wordt het alleen maar meer gewaardeerd. Vaak komen er ontzettend veel emoties bij kijken, maar die moet je lekker de vrije loop geven. Tip: Het filmpje staat onderaan dit artikel. afscheidslied zingen voor echtgenoot 1

In deze video zien we Danielle Gibson een afscheidslied zingen voor haar man Tony. Tony vocht tegen de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, een zeldzame ziekte die dementie, geheugenproblemen en moeilijk lopen veroorzaakt.

Artsen zeggen dat de ziekte snel vordert en dat er geen behandeling of genezing mogelijk is. Danielle zong voor Tony om hem te helpen troosten tijdens zijn zware gevecht tegen de ziekte.

Helaas heeft Tony Gibson uiteindelijk de strijd verloren en stierf op 30 januari en liet een vrouw en vier kinderen achter.

Vond jij de beelden ook mooi en ontroerend tegelijk? Deel het filmpje dan op Facebook of Whatsapp.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts