Vrouw herenigd met verloren teddybeer met stem van overleden moeder erin


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Helaas komen mensen te overlijden en zullen zij er dan niet meer zijn. Juist op dat soort moment is het fijn om spullen en herinneringen van hen te koesteren.

Dit zal je kunnen doen terug denken aan de tijd dat diegene er nog was en kan zorgen voor een erg fijn en vertrouwd gevoel. Veel mensen kunnen hier dan ook steun uit halen. Mocht dit dan weg vallen, kan dit zeker voor veel verdriet zorgen. 

Mara Soriano uit Vancouver koesterede een teddybeer. Maar niet zomaar een teddybeer, deze knuffelbeer bevatte een spraakopname van haar overleden moeder.

Haar moeder is vorig jaar overleden aan kanker. Omdat Mara haar oudste dochter was en degene was die alleen woonde in Vancouver en niet bij haar familie in Toronto gaf haar moeder haar deze knuffel.

verloren-teddybear
Op deze manier zouden de twee altijd een beetje samen zijn, ondanks de afstand, op welke manier dan ook. Maar helaas, verloor Mara deze knuffel op een dag en toen begon de helse zoektocht. 

Mara haar teddybeer was op een dag gestolen. Vanaf dat moment begon de zoektocht, naar haar knuffel.

Omdat er zoveel sentimentele waarde aanhing, was het van groot belang dat Mara deze knuffel zou terug vinden.

Zelfs Ryan Reynolds zette zijn stem in om de knuffel terug te vinden. De twee hebben onderling veel contact gehad en hij heeft veel lieve woorden tegen Mara gezegd.

verloren-teddybear-2

Dit heeft haar onwijs geholpen en daar is zij hem ook dankbaar voor. Gelukkig heeft Mara de knuffel weer terug gekregen!

Ze is onwijs blij met deze uitpak en hoopt dat dit nooit meer zal gebeuren. Haar moeder wil ze voor altijd dichtbij haar hebben.

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts