Tiener (15) staat pasgeboren zoontje af ter adoptie – 21 jaar later volgt de emotionele reünie 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

15-jarige staat zoon af ter adoptie – 21 jaar later volgt de emotionele reünie Dit adoptiekind wordt eindelijk herenigd met zijn echte moeder. Wat een ontzettend emotionele ontmoeting tussen deze twee! Wat had jij in zo’n situatie gedaan?

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de 21 jarige zoon en zijn moeder onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden.

adoptiekind 2

Wanneer je onverwachts in verwachting bent van een kind dan ben je niet altijd in staat om ook echt voor het kind te zorgen. Dit is dan ook de reden waarom sommige kinderen geadopteerd kunnen worden.

Een adoptiekind heeft het vaak niet makkelijk en dit gaat vooral op wanneer zo’n kind op een wat latere leeftijd geadopteerd wordt. Het is namelijk heel moeilijk om iemand anders te accepteren als je vader of moeder.

Toch is die situatie vaak beter dan wanneer ze bij hun echte moeder of vader gebleven waren.

adoptiekind 1

Meer over het filmpje: In deze video is te zien hoe een vrouw na 21 jaar lang wachten eindelijk haar zoon terugziet. Deze vrouw beviel van hem toen ze slechts vijftien jaar oud was en hierdoor was ze absoluut niet in staat om voor haar kind te zorgen.

adoptiekind 3

Haar kind werd dan dus ook een adoptiekind en daar heeft zij het heel moeilijk mee gehad. Ook voor haar zoon was dit natuurlijk niet makkelijk, maar ze zullen nu weer gaan proberen een band op te bouwen met elkaar.

De eerste stap tot een goede band is in ieder geval gezet.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Crystie Simpson: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
adoptiekind 2