Twee zwerfhonden op parkeerplaats kwispelen naar iedereen in de hoop geadopteerd te worden 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen. Volg je Spectrum magazine al? Zeker waard!

“Twee zwerfhonden op parkeerplaats kwispelen met hun staart naar iedereen in de hoop geadopteerd te worden” – (leestijd – 1 minuutje)

In Nederland hebben we nauwelijks zwerfhonden en dat is erg fijn.

Ze zorgen vaak voor overlast, maar kunnen hier helemaal niets aandoen. Deze honden horen helemaal niet op straat te leven, want dat kunnen ze helemaal niet aan.

Doordat mensen besluiten dat ze niet meer voor de dieren kunnen zorgen, worden ze zonder pardon aan de kant van de weg gedumpt.

zwerfhonden op parkeerplaats
© Leslie Hennings | Foto 1/2 – (scroll verder)

Leslie Hennings is een vrouw uit Plano in Texas. Ze is een groot dierenliefhebber en probeert altijd iets te doen om dieren in nood te helpen.

Laatst was ze boodschappen wezen doen toen ze ineens een hond over de parkeerplaats zag struinen.

Ze reed in haar auto voorzichtig naar het dier toe en deed haar raampje open. Op het moment dat ze naar het diertje riep, kwam hij heel enthousiast naar het raam.

Als we in de zielige oogjes kijken dan lijkt het net alsof hij vraagt om hulp. 

Leslie gooit wat eten naar buiten, zodat de hond daarvan kan genieten. Hij is hier zo blij mee dat hij niet begint voordat hij haar heeft bedankt.

Uiteindelijk moest ze met heel veel pijn in haar hart het diertje verlaten. Toen ze op een later ogenblik terugkeerde kon ze de zwerfhond op de parkeerplaats nergens meer vinden. 

zwerfhonden op parkeerplaats
©Leslie Hennings | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Deze hond is zeer waarschijnlijk in de steek gelaten door zijn baasjes en moet nu rondstruinen om op zoek te gaan naar eten.

Dit is een heel slecht bestaan, want Leslie is in dit geval vrijgevig, maar als iemand besluit om niets te geven dan kan deze hond niet eten. 

Honden hebben goede voeding nodig, maar als ze op straat leven, moeten ze het vooral doen met afval van mensen.

Dit is geen bestaan voor de dieren en moet echt een keer stoppen.

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Leslie Hennings

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts