Eenzame olifant in Pakistan wordt bevrijdt dankzij popzangeres Cher en haar campagne


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

Kavaan is een 32-jarige olifant. Kavaan heeft 30 jaar alleen doorgebracht in een dierentuin in Pakistan.

Kavaan heeft daar een erg eenzame tijd gehad en wordt dan eindelijk bijna bevreid. Hij heeft zijn hele leven eigenlijk doorgebracht in een gammel verblijf in Murghazar Zoo in Islamabad, Pakistan.

Maar eindelijk zal hij naar een opvangcentrum vertrekken en daar het leven nog even krijgen die hij verdient. Eindelijk zetten mensen zich in om Kavaan het leven te bieden, wat iedere olifant hoort te krijgen. 

De wereldwijde zoektocht om Kavaan te bevrijden begon al in 2015. Samar was op vakantie vanuit de VS in Pakistan. Eenzame olifant in Pakistan

Toen hij lucht kreeg van de situatie, begon hij alles op alles te zetten om de situatie van Kavaan te verbeteren.

Hij is begonnen met een petitie te laten tekenen door mensen wereldwijd om Kavaan te bevrijden. En uiteindelijk is heeft dat dus mogen lukken.

Waren er maar meer mensen zoals Samar die zich zo inzetten voor dieren die het minder hebben. Doorzettingsvermogen is het enige dat telt!

Vind je dit ook zo’n prachtig initiatief? Deel dit bericht dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM