‘Harige’ vrouw houdt mannen voor de gek en vraagt of ze haar rug kunnen ‘insmeren’ 🤣😜


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

‘Harige’ vrouw vraagt aan mannen of ze haar kunnen insmeren: Levert hilarische beelden op. Zonnebrand insmeren bij een bloedmooie dame is voor veel mannen een droom, maar in dit geval zeker niet! [adinserter block=”14″]

Tip van ons Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van deze ‘harige’ vrouw die omstanders voor de gek houdt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.
Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en steun onze organisatie met een

 

 

zonnebrand insmeren 2

Waardevolle inhoud:
Zonnebrand insmeren is van zeer groot belang als het zonnetje buiten lekker aan het schijnen is. De meeste mensen zijn zich hier gelukkig wel van bewust, maar er zijn er toch ook nog genoeg die helemaal rood terugkomen van een dagje strand. Naast dat dit natuurlijk onwijs veel pijn kan doen, is het ook nog eens heel erg slecht voor je huid. Je kunt er vervelende ziektes aan overhouden dus je kunt jezelf beter maar gewoon even goed insmeren wanneer je de zon ingaat.

zonnebrand insmeren 1

Informatie over het verhaal:
In deze video is te zien dat een vrouw verschillende mannen op een wel heel vervelende manier in de maling neemt. Zonnebrand insmeren is iets dat ze liever niet zelf doet en daarom vraagt ze dit aan andere mannen. Ze vond het alleen wel leuk om heel haar rug met haren vol te plakken. De mannen schrikken zich natuurlijk een hoedje wanneer ze haar shirt uit doet en ze weigeren dan ook om haar rug in te smeren. Wij snappen eerlijk gezegd ook wel waarom.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp. De videobeelden zijn afkomstig van: Coby Persin: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts