Verkeer verslaggever zingt hilarisch liedje tijdens het nieuws! 🤣❤️


Verkeer verslaggever zingt hilarisch liedje tijdens het nieuws! Het is belangrijk dat je veel plezier maakt tijdens het werk en dat doen ze bij deze nieuwszender maar al te graag!

 

Tip voordat je verder leest: ‘Wij hebben de videobeelden van deze verkeer verslaggever die een hilarisch liedje zingt tijdens het nieuws onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

verslaggever 2a

Als verslaggever heb je een lastige baan. Je moet vaak gecompliceerde situaties in weinig woorden uitleggen, omdat luisteraars hun aandacht erbij kunnen houden.

Als je tijdens een nieuwsuitzending een half uur gaat praten over een onderwerp, zullen veel mensen halverwege afhaken. Het is dus heel belangrijk dat je mensen weet in te pakken en goed de spanning weet op te bouwen.

En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar sommige verslaggevers halen alles uit de kast voor een spetterend optreden. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we zo een spetterend optreden van een verkeer verslaggever genaamd Bob Herzog. verslaggever 3a

adat hij de Disney Film ‘Frozen’ al twee had gezien met zijn dochtertje kon hij niet meer stoppen met het zingen van het populaire nummer uit de film ‘Let it Go’.

Hij voelde zich daarom gedwongen om een parodie te schrijven genaamd ‘Just Don’t Go’ om het lot van het verkeer in de winter uit te leggen.

Het is enorm hilarisch en je begrijpt ook meteen waarom hij verslaggever is en geen zanger, maar het is daarom niet minder vermakelijk

verslaggever 1a

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Bob Herzog: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

verslaggever 2a