Vrouw wil ‘Amazing Grace’ zingen en de jury heeft weinig vertrouwen tot ze begint aan de auditie 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Vrouw wil moeilijk lied zingen en verbluft jury als ze begint. Bij haar auditie maakt ze niet eens gebruik van een instrumentale begeleiding en met zo een stem heb je die ook zeker niet nodig en dat begreep de jury ook toen ze begon aan haar auditie.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die een moeilijk lied zingt en hiermee de jury verbluft onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

jury zingen talent 1

Het nummer Amazing Grace is een nummer over het prachtige verhaal van John Newton. De beste man had weinig met geloof en kerk en werkten op een slavenschip genaamd de Royal Navy.

De eerste stap richting het geloof zette hij tijdens een zware storm op zee. Hij besefte toen dat er meer was dan het leven op aarde.

Vanaf dat punt trok hij steeds meer naar het geloof toe en steeds verder weg van de slavenhandel. Uiteindelijk werd hij zelfs een van de voorvechters van de afschaffing van de slavernij.

jury zingen talent 3

Hij werd dominee en schreef het prachtige lied in voorbereiding op een kerkdienst. Nu wordt het lied wel eens gebruik tijdens audities, want voer je het goed uit dan kan je de jury van hun stoel blazen. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we de auditie van de 21-jarige Chloe Paige. Het meisje komt heel erg nerveus het podium opgelopen en dat is aan alles te merken.

jury zingen talent 2

Een vrouw uit de jury geeft haar nog een tip dat ze rustig moet ademen. Maar wanneer Chloe begint aan haar a capella versie van ‘Amazing Grace’ is er niets van de zenuwen te zien en blaast ze iedereen in de zaal omver.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The X Factor UK: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

Bekijk ook:  Susan Boyle keert 10 jaar later terug naar ‘America’s Got Talent’ en verdient begeerde Golden Buzzer 😍💖

 

 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content