Waarom deze moeder haar 10-jarige zoon dagelijks wiet geeft 😲🤔


Ik gaf mijn 10-jarige zoon stiekem wiet – om zijn leven te redden. Deryn kreeg van zijn moeder stiekem wiet, omdat zij geloofde dat dit hem zou genezen, want hij was namelijk ziek. Achteraf blijkt ze nog gelijk te hebben ook!

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze moeder die haar zoon wiet geeft onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ 

ziek zijn 1

Ziek zijn is natuurlijk nooit leuk en het is ook heel erg zielig om kinderen te zien die een beetje ziekjes of zelfs heel erg ziek zijn.

Kinderen horen namelijk gewoon naar buiten te kunnen wanneer ze willen en ze horen vooral niet bezig te zijn met overleven.

Helaas zijn veel kinderen toch iedere dag bezig met overleven en dit gun je geen enkel kind. Doktoren en wetenschappers werken zich kapot om de kinderziektes zo goed als mogelijk uit te roeien, maar ze hebben zeker nog wel een lange weg te gaan.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat Deryn op een miraculeuze wijze heeft weten te genezen van leukemie.

ziek zijn 3

Deryn werd als tien jaar oude jongen getroffen door deze ziekte en toen vier beenmergtransplantaties niet bleken te werken, dacht men dat het snel over zou zijn voor hem.

Zijn moeder besloot echter in te grijpen door haar kind medicinale wiet te geven. Wonder boven wonder bleek dit te werken en dus kan Deryn nu eindelijk zeggen dat ziek zijn verleden tijd is voor hem.

Zou dit bij meer kinderen kunnen werken of was dit toch echt een gelukstreffer.

ziek zijn 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: This Morning: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts