11-jarige overlever van kanker krijgt ‘Gouden Buzzer’ na prachtige uitvoering met viool 😍❤️


11-jarige overlever van kanker krijgt ‘Gouden Buzzer’ na prachtige uitvoering met viool. Tyler laat zien dat zijn ziekte hem zeker niet klein gekregen heeft en zo verdient hij het respect van heel het publiek.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze 11-jarige overlever van kanker die de Gouden Buzzer krijgt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’viool spelen gouden buzzer 1

Niet heel erg veel kinderen kiezen er nog voor om te leren een bepaald instrument te bespelen.

Dit is bijvoorbeeld te merken aan de hoeveelheid mensen die nog in staat is om een viool te bespelen. Dit is natuurlijk heel erg zonde, want met dit instrument kun je een geweldig geluid produceren.

Als het aan ons ligt worden kinderen dan ook veel meer in aanraking gebracht met het bespelen van verschillende instrumenten.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat Tyler het podium opstapt bij een talentenjacht. Tyler heeft een zeer droevig verhaal te vertellen, want hij heeft kanker gehad en hij is hier op school heel erg mee gepest.

viool spelen gouden buzzer 3

Hij had hierdoor zelfs geen zin meer om zijn grote passie te beoefenen, want dit is namelijk het bespelen van een viool.

Dat hij hier heel erg goed in is wordt direct duidelijk wanneer hij begint te spelen.

Het is volgens ons dan ook volkomen terecht dat Simon Cowell voor hem op de gouden buzzer drukt. Dit is iets waar heel veel mensen alleen maar van kunnen dromen.

viool spelen gouden buzzer 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: America’s Got Talent: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

viool spelen gouden buzzer 3