Vrouw gebruikt menstruatiebloed als gezichtsmasker: “Ongesteld zijn is speciaal” 😲😱


Vrouw gebruikt menstruatiebloed als ‘gezichtsmasker’ omdat ongesteld zijn ‘speciaal’ is. Deze vrouw doet iets wat heel veel mensen ontzettend vies vinden, maar zij beweert dat het juist heel erg goed voor haar is. Menstruatiebloed op het gezicht zetten als masker!

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van de beelden van deze vrouw die haar menstruatiebloed gebruikt als gezichtsmasker onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

menstruatiebloed 1

Eens in de maand worden vrouwen ongesteld. Vrouwen, maar ook mannen klagen wel eens dat vrouwen niet bepaald het vrolijkst zijn tijdens deze periode.

Toch is deze periode zeer noodzakelijk om vrouwen vruchtbaar te houden. Tijdens deze periode wordt er door de vrouw veel menstruatiebloed verloren en voor veel mensen is dit iets waar ze liever niet mee geconfronteerd worden. 

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een vrouw haar menstruatiebloed gebruikt om haar huid te zuiveren. Zij is er namelijk van overtuigd dat dit haar helpt bij het gezond blijven.

menstruatiebloed 2

Wij zijn ervan overtuigd dat veel mensen deze vrouw voor gek verklaren en hier valt natuurlijk ook wel wat voor te zeggen. Toch is deze vrouw zeker niet de enige die deze methode gebruikt om haar huid te zuiveren.

Of het ook echt werkt is door wetenschappers nog niet bewezen, maar dat zal waarschijnlijk zo snel mogelijk gebeuren. Deze vrouw wacht daar in ieder geval niet op, want zij zweert erbij dat het echt werkt.

menstruatiebloed 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Rosie Moons: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

menstruatiebloed 1