Spin zo groot dat het geluid maakt als het loopt in de woonkamer 😲😱


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Vrouw laat ‘huisdier’ eventjes uit in de woonkamer. Deze vrouw heeft een wel heel bijzonder huisdier. Wij dachten dat vrouwen altijd bang waren voor spinnen? Bekijk dit filmpje en daar denk je dan gelijk anders over. Let op: Ken jij iemand die bang is voor spinnen? Diegene moet zeker dit filmpje even zien!

 

Tip van onze Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die haar spin in de woonkamer uitlaat onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’
 

woonkamer spin uitlaten 3

Wanneer je een huisdier hebt dan is het vaak niet goed voor zo’n beest om alleen maar binnen te zijn. Een hond of een kat vindt het namelijk ook wel eens lekker om een frisse neus te halen.

Een leven dat zich alleen maar in de woonkamer afspeelt is natuurlijk geen leven te noemen. Toch zijn er ook veel dieren die dit wel als leven hebben. Denk bijvoorbeeld aan hamsters of konijnen. Dit zijn beesten die niet zomaar even naar buiten te kunnen en dat is eigenlijk toch best zielig.

Waardevolle info over filmpje:
In deze video is te zien dat een vrouw een wel heel erg bijzonder huisdier een rondje door de kamer laat lopen. Deze vrouw heeft samen met haar man namelijk een reusachtige spin als huisdier gekocht en ook een spin moet af en toe natuurlijk even uitgelaten worden.

woonkamer spin uitlaten

Het beest genaamd Zilla schijnt heel erg lief te zijn voor de twee en dat verklaart misschien ook wel waarom ze er niet bang voor zijn. Toch denken wij dat wanneer er bezoek komt ze Zilla maar goed op moeten sluiten in zijn kooi. Er zijn namelijk flink wat mensen die de kriebels krijgen van zo’n beest.

woonkamer spin uitlaten 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Tarantulaguy1976: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

 

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
woonkamer spin uitlaten